Ett nytt idékoncept

Under november månad och december 2020 lanserade innovatören och författaren, Helena Kohlberg, ett helt nytt idékoncept – Managing True Colors™.

Lanseringen skedde i form av två böcker som kom att publiceras nästintill samtidigt! Utgivare är Fria Ord.

Managing True Colors– ett analys-, utvecklings- och planeringsverktyg

Boken Managing True Colors

Författaren Helena Kohlberg är skapare av det här nya idékonceptet Managing True Colors™ som lanserades i bokform under november månad 2020.

Managing True Colors™ är även en bokserie med samma namn. Del 1 heter Managing True Colors – ett analys-, planerings och utvecklingsverktyg.

I boken får läsaren göra bekantskap med det här nya idékonceptet och även ta del av allt det som inspirerat författaren till idén.

Managing True Colors är ett steg-för-steg program som stödjer förändringsprocesser i allt från affärs-, verksamhets- ledarskaps-, medarbetarskaps- och personlig utveckling.

Boken lanserades i slutet av november år 2020.

.

Boken Dina sanna färger

Bok nummer två i serien Managing True Colors heter Dina sanna färger – en guide till ditt nya liv.

Boken är ett steg-för-steg helhetsprogram för att skapa positiv förändring i livet – frågemallar, affirmationer, övningar och visualiseringar som kan rubriceras som mental och andlig träning.

”Detta är en bok med djup, omfång, detaljskärpa och en glasklar linje kopplad till det som verkligen motiverar och engagerar människor på ett högre plan: att leva intentionellt i kongruens driven av sitt högre syfte: ”mission and vision”! Det som verkligen höjer boken är att den lyckas kombinera en andlig grundsyn med oerhört konkreta, detaljerade och väl genomtänkta frågemodeller som hjälper läsaren att mejsla fram sin personliga matris för framgång och självförverkligande. Detta är noll flum och fluff – och det går på djupet för att ta dig hela vägen upp.”
Orden är Anders Wallins, hypnosterapeut och neurosemantisk NLP-tränare, www.innerpower.se

Boken lanserades i början av december månad 2020.

Dina sanna färger - en guide till ditt nya liv

Anmälan till boksläpp och kommande lanseringar!

    Resurser

    I böckerna i serien Managing True Colors utlovas resurser som kan användas i stället för de visualiseringsövningar som beskrivs.

    Här finner du alternativ att använda som komplement till eller istället för de visualiseringsövningarna.